Ricoh AficioMP 171LN multifunkciós készülék

forrás Prim Online - 2011. augusztus 29.

A Ricoh Europe bemutatta új kisméretű és megfizethető multifunkciós készülékét (MFP), az Aficio MP 171LN-et, amely ideális az általános irodai igények kielégítésére. Ez a strapabíró A4-es MFP gyors bemelegedési idejével és 17 lap/perces sebességével megnöveli az irodák produktivitását. A kompakt MP 171LN festéke a Ricoh egyedi alacsony energiaigényű toner készítési technológiájával készül, ami segít a környezeti hatások csökkentésében.

Az Aficio MP 171LN megfizethető all-in-one másoló, nyomtató és hálózati szkenner. Rövid bemelegedési idejével, 7,5 másodperc alatt elkészülő első nyomatával és 17 lap/perces sebességével javítja az irodai produktivitást. Robosztus kialakítása és hosszú élettartamú alkatrészei biztosítják a minimális állásidőt és a nagy teljesítményt. Az MP 171LN problémamentesen beilleszthető bármelyik hálózatba az alapkiépítésben elérhető hálózati interfész kártyának köszönhetően.

Ahogy a többi Ricoh termék, úgy az MP 171LN is megfelel az Energy Star követelményeknek. Az eszköz energiát és papírt is megtakarít a duplex egységnek köszönhetően, mellyel teljesítményvesztés nélkül készíthet kétoldalas dokumentumokat. Az MP 171LN, mint megosztott multifunkciós eszköz csökkenti a birtoklás teljes költségét (TCO).

A belső nyomtató kontroller lehetővé teszi, hogy a felhasználók gyorsan és könnyedén készítsenek professzionális külsejű dokumentumokat házon belül. Az MP 171LN A6-tól A4-es papírméretig és 60-tól 157 g/m2 papírsúlyig kezeli a különböző papírokat. A standard hálózati csatlakoztathatóság azt jelenti, hogy a szkennelt dokumentumokat a hálózaton belül bárhova eljuttathatjuk. A Ricoh @Remote monitorozó szolgáltatása automatikusan összegyűjti és elküldi a számlálóállásokat illetve automatikus értesítést küld, ha valamelyik kellékanyag kifogyóban van.
 

Vissza