Vezeték nélküli játékvezérlő mobilokhoz és tabletekhez – DRONE

Farkas Norman - 2012. április 10.

Az érintőképernyős kütyükön nem a valami kényelmes játszani, főleg, ha az adott program összetettebb irányítást igényel. A játékos kedvű okostelefon és tablet tulajdonosok számára megváltást jelenthet a Bluetooth technológiával felvértezett, vezeték nélküli játékvezérlő, a DRONE.

A kompakt, könnyen hordozható kis készülék ívelt hátsó fele kellemes fogást biztosít és minden kezelőszerv megtalálható rajta, ami a tökéletes játékélményhez szükséges. A DRONE egy négyirányú D-padet, A, B, X, Y gombokat, egy thumbstick-et (hüvelykujjra szabott joystick), két választógombot és a felső élen elhelyezett gombokat is tartalmaz. A kütyü nem csak okostelefonokhoz és tabletekhez, hanem minden Bluetooth-os, érintőképernyővel szerelt eszközhöz használható. Érdekesség, hogy a DRONE alapbeállításai felülírhatók, mivel nyílt forráskódú rendszer teljesít rajta szolgálatot.

A DRONE még nincs a piacon, tervezői a KickStarter oldalon toborozzák az érdeklődőket, hogy mielőbb sor kerülhessen a készülék gyártására. Te látsz fantáziát a szerkezetben? Vásárolnál is egyet?

 

Vissza