Hűtsd a lábad! - Thanko USB Feet Cooler

Farkas Norman - 2012. június 19.

Senkinek sem kell elmagyarázni, hogy mennyire nem kívánatos dolog a lábszag, viszont mindenki számára érdekes lehet, hogy a szokásos szagtalanító kozmetikumok és hasonló termékek mellett egy USB-s kütyüvel is harcolhatunk ellene.

A Thanko USB Feet Cooler igazán jól jöhet, ha irodában dolgozunk és véletlenül sem szeretnénk izzadt, bűzölgő lábbal távozni egy hosszú nap végén. Az persze más kérdés, hogy a kollégák hogy néznek ránk, amikor használatba vesszük a cuccot, ekkor ugyanis igen mókás látványt nyújhatunk.

A 26 dolláros kütyün találunk egy, a zokninkba, vagy cipőnkbe vezetendő, 33 milliméter hosszú csövet, mely egy hengerből indul ki, ami egy két fokozatban pörgethető ventillátort rejt. A végtagra szíjazható "gépház" másik végéből egy kapcsolóval megfejelt USB kábel tör ki. Ebből nem nehéz rájönni, hogy a masina levegőt pumpál a lábunkhoz, ezzel megelőzve a kellemetlen helyzet kialakulását.

Mivel az eszköz a gépünk USB csatlakozójából nyeri az éltető áramot, ezért fennáll a veszély, hogy az asztalunktól hirtelen elsietve magunkkal rántjuk szeretett munkaeszközünket, ezért nem árt körültekintően használni a szerkezetet (talán az sem árt, ha egyedül vagyunk a helyiségben, bár miután kollegáink láttak minket a cuccal, lehet, hogy tartják a távolságot :) ).

Bár a Thanko USB Feet Cooler elsősorban a lábunk hűsítésére szolgál, a kreatívabb júzerek egyéb izzadásra hajlamos testtájaikon is kísérletezhetnek vele.

 

[Forrás: Übergizmo]

Kulcsszavak: USB
Vissza