Sony LT30 Xperia "Mint": ütni fog

Farkas Norman - 2012. július 10.

A japán gyártó Xperia "Mint" kódnevű üdvöskéje felkerült a Bluetooth SIG oldalára. A jövevényről egyelőre nincs fotó, viszont hardveres felszereltsége napvilágra került, melyből egyértelműen kiderül, hogy egy felső kategóriás modellt köszönthetünk személyében.

Már korábban is említettük, hogy a Sony gőzerővel bővíti termékportfólióját, hogy minden árszegmensben jelen legyen friss és vonzó ajánlataival. A Bluetooth SIG (Special Interest Group) oldalára felkerült LT30 Xperia "Mint" ugyan nem került lencsevégre, viszont részleges specifikációját megtudhattuk, így kijelenthetjük, hogy egy vérbeli csúcsmobilról van szó.

Az 129 x 68 x 9 milliméteres kütyü 140 grammot nyom, ami érthető, ugyanis némi fémet is használtak a burkolata felépítéséhez. Az adatok szerint 13 megapixeles BSI kamera csücsül a telefon hátlapján, mellyel akár 1080p Full HD videók is rögzíthetők. Az előlapon egy 4,6 colos, 1280 x 720 pixel felbontású (HD) BRAVIA érintőképernyő uralkodik, mely fölött egy előlapi kameraegység figyel, amellyel akár 720p minőségben is bonyolíthatjuk videocsevegéseinket. A készüléket MHL csatlakozóval és - a feltételezések szerint - 4G támogatással bíró Qualcomm S4 processzorral is felvértezték.

Mivel a "Mint" a látványos "ARC" dizájn jegyében készült és egy mutatós fekete fém hátlappal rendelkezik, ezért különösen sajnáljuk, hogy még nem csodálhatjuk meg képen, de reményeink szerint ez hamarosan változni fog.

 

 

[Forrás: Bluetooth SIG]

Vissza