HTC Butterfly: Full HD kijelzős szörnyeteg Európának

Farkas Norman - 2012. december 7.

A HTC nemzetközi piacra szánt, 5 hüvelykes Full HD kijelzővel és négymagos processzorral felvértezett csúcsmobilja Butterfly néven kerül az üzletek polcaira. A várva várt újdonság februárban lesz elérhető, ára cirka 750 dollár körül alakul.

A minap került fel a tajvani gyártó hivatalos oldalára a HTC Butterfly, ami nem más, mint a Japánban bemutatott J Butterfly és az amerikai Verizon Wireless szolgáltatónál hódító DROID DNA nemzetközi piacokra szánt változata.

Az újdonság sokban hasonlít a korábban leleplezett testvéreire, tehát négymagos, 1,5GHz-en ketyegő Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzorral, 2GB RAM-mal, 16GB - microSD kártyával bővíthető - belső tárhellyel, 8 megapixeles fő - és 2,1 megapixeles előlapi kamerával, valamint 5 hüvelykes, 1920 x 1080 képpont megjelenítésére alkalmas (Full HD) érintőképernyővel bír, fedélzetén pedig az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot.

A fekete, barna és fehér színben megjelenő HTC Butterfly várhatóan 2013 februárjában landol az európai piacon (hazánkban is), ára körülbelül 750 dollár körül alakul.

További információkért, illetve a készülék részletes specifikációjáért látogasd meg a HTC weboldalát.


 

 

Vissza