Élőfotón a gyönyörű BlackBerry 10 L-Series mobil

Kütyü Magazin - 2012. december 12.

Még körülbelül másfél hónap van vissza a BlackBerry 10 rendszer és az első köré épülő készülékek hivatalos leleplezéséig, de ez utóbbiak egyike már többször is lencsevégre került. Most ismét előkerült egy fotó a RIM BB10 alapú L-Series okostelefonjáról, ezúttal Vietnámban fotózták le a jövevényt.

A vietnámi tinhte.vn oldalon bukkantak fel az alábbi fotók, melyeken a Research In Motion megújult, BlackBerry 10 nevű operációs rendszerét futtató L-Series mobil látható. A jövevény hivatalos bemutatójára január 30-án kerül sor, s ekkor egy másik, teljes QWERTY gombsorral szerelt BlackBerry 10 mobilról, valamint magáról az új platformról is lehullik majd a lepel.

A minimalista stílusú, hatalmas HD kijelzővel szerelt BlackBerry L-Series készüléknek igen nagyot kell ütnie ahhoz, hogy a RIM elindulhasson a rég elvesztett piaci pozíciójának visszanyeréséhez vezető úton, hiszen a BB10 rendkívüli csúszása miatt az iOS, a WP és az Android platformok felé fordultak a naprakész okostelefonra vágyó felhasználók.

Mi nagyon szorítunk a kanadai gyártónak, hogy mielőbb talpra állhasson.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza