A hivatalos bemutató előtt tesztelték a HTC One-t [Videó]

Farkas Norman - 2013. február 19.

Alig több mint egy óra múlva hivatalosan lehullik a lepel a HTC idei nagyágyújáról, de az érdeklődők már most megismerkedhetnek közelebbről a készülékkel, ugyanis napvilágot látott egy róla készített tesztvideó, melyben kivesézik a felszereltségét.

New Yorkban és Londonban is közép-európai idő szerint körülbelül este 6-kor rántják le a leplet a HTC One-ról, melyet HTC M7 néven is ismer a nagyvilág.

A csúcsmodellről előkerült egy tesztvideó és néhány új sajtófotó is, így az érdeklődők számára alig nyújt majd új információkat a hivatalos bemutató.

Az alábbi videó szerint a mindössze 9,3 milliméter vastag HTC One lelke egy Qualcomm Snapdragon 600 processzor, mely négy 1,7GHz-es magból épül fel. Ezt az erőművet 2GB RAM, 32GB belső tárhely, 2300mAh kapacitású akkumulátor és 4,7 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású Super LCD 3 érintőképernyő egészíti ki. A készüléken az Android 4.1.2 Jelly Bean operációs rendszer és a letisztult elemekkel operáló Sense 5 kezelőfelület teljesít szolgálatot. A telefon külső megjelenése lehengerlő, messziről süt róla, hogy egy felső kategóriás kütyü. Előlapja egy kicsit a BlackBerry Z10-est idézi, hátlapjáról pedig Sony modelljei juthatnak eszünkre.

A One felszereltsége nagyjából megegyezik azzal, amit a korábbi információk sugalltak. A legnagyobb kivétel talán a processzort érinti, mely a várakozások szerint Snapdragon S4 Pro lett volna, ám az év későbbi időszakára várt Snapdragon 600-ast választotta a HTC. Ez a CPU körülbelül 40 százalékkal nagyobb teljesítményt ígér az S4 Prónál, ugyanakkor alacsonyabb fogyasztással bír.

Természetesen még akadnak ködös részletek, – például a készülék képalkotási képességeivel, várható megjelenésével és árával kapcsolatban – ám néhány óra múlva mindenre fény derül!

 


HTC One (M7) hands-on by TechGear

 

 

 

 

 

[Forrás: TechGear]

Vissza