WayteQ HD-95RF set top box valamennyi típusú tévékészülékhez

Kütyü Magazin - 2013. április 25.

A 2013-ra tervezett digitális átállás érintettjeinek kínál minden igényt kielégítő megoldást a WayteQ. A vállalat bevezeti kínálatába az új HD-95RF set top box-ot, amely kompatibilitása és kedvező ára miatt egyszerű megoldást nyújt a jelenleg analóg földfelszíni adást néző felhasználóknak.

A 2013-as évre tervezett két ütemben megvalósuló digitális átállás után a hagyományos tévékészülékkel és antennával már nem élvezhetőek a megszokott tévécsatornák. Amennyiben az érintett háztartások a havidíjmentes, egyszeri költséget jelentő megoldást részesítik előnyben, úgy egy set top box beszerzésével zavartalanul biztosíthatják maguknak a televíziózást, jobb kép- és hangminőség, valamint egyéb szolgáltatások használata mellett, mint például a nyelvválasztás vagy a gyermekvédelmi zár.

Azon televíziónézőknek, akik nagyobb ráfordítás nélkül, havidíjmentes konstrukcióban szeretnék megoldani a 7 tévécsatorna és 3 rádióadás díjmentes megtekintését az átállás után, a HD-95RF lehet segítségükre. Az egyszeri díjjal beszerezhető vevőkészülék RF csatlakozójának köszönhetően régebbi típusú televíziók esetén is gond nélkül használható. A készülék a tévé- és rádióadások zavartalan biztosítása mellett 7 napos elektronikus műsorfüzetet és játékokat (pl. Sudoku) is kínál. Emellett pedig természetesen lehetőség van a műsorok rögzítésére is , amelyeket később újranézhetünk a készüléken.

A HD-95RF USB csatlakozója segítségével lejátszhatjuk zenéinket, videóinkat is, valamint fotókat is megjeleníthetünk a tévénken. Az RF csatlakozás lehetősége mellett pedig rendelkezik TV Scart és HDMI csatlakozókkal is. Egyszerű telepítése és kezelhetősége miatt praktikus megoldás másodlagos helyszínek, például nyaralók tévékészülékeinél is, hogy ezekben is biztosított legyen a digitális vétel.

A felhasználóknak természetesen lehetőségük van a fentiek mellett más tévécsatornák megtekintésére is, ebben az esetben a HD-95CX jelenthet megoldást. A készülék beépített Conax kártyaolvasója kezeli a MindigTV Extra  előfizetői kártyát, így az alap kínálat számos új csatornával bővíthető, havidíjas előfizetés igénybe vétele mellett.

A HD-95RF set top box április végétől elérhető 7.900 forintos bruttó kiskereskedelmi áron, míg a HD-95CX már megtalálható a WayteQ kínálatában, 9.900 forintos bruttó áron.

 

 

 

 

 

 

 

Vissza