Firefox Mobile appfejlesztői pályázat – meghosszabbított nevezési határidő

Kütyü Magazin - 2013. július 17.

A Telenor meghosszabbítja a hamarosan debütáló okostelefon platformra, a Firefox Mobile-ra kiírt pályázatának nevezési határidejét. Az 1 250 000 forint összdíjazású versenyre így szeptember 8-ig jelentkezhetnek a fejlesztők.

A mobiltársaság elkötelezett az új, innovatív mobilplatform népszerűsítése és a helyi tartalmak létrehozása mellett: a határidő meghosszabbításával további lehetőségeket szeretne kínálni a már ismert platformokon gyakorlott és a kezdő fejlesztők számára is.

Az új nevezési határidő: 2013. szeptember 8. 24:00, pályázni e-mailben lehet. A Telenor ide várja a pályázók nevét, elérhetőségeit (mobilszám, e-mail cím), a pályázaton indított applikáció rövid leírását (max. 500 karakter) és Firefox Marketplace linkjét. A versenyre csak a Firefox Marketplace-en jóváhagyott alkalmazással lehet nevezni. Érdemes tudni, hogy a virtuális piacteret üzemeltető Mozilla 18 munkanapos átfutási idővel vállalja a beküldött alkalmazások jóváhagyását és publikálását.

A mobilszolgáltató Firefox Mobile applikáció-fejlesztő pályázatán az amatőr és profi fejlesztők 5 témában indulhatnak: Közösségi, Játék, Média, Utazás/Közlekedés és Egyéb kategóriákban. A kategória győztes munkák alkotóinak jutalma 250 000 forint, emellett a szakmai zsűri által a legjobbnak ítélt alkalmazások a Firefox Marketplace – Telenor válogatásában is helyet kapnak.

A Firefox mobilapplikáció pályázat pontos részletei, feltételei a http://telenor.hu/FFOS-palyazat oldalon érhetőek el.

 

 

Vissza