Év végén debütál a HTC One Max?

Czipperer Dia - 2013. augusztus 13.

Korábban már írtunk a One Max körül keringő pletykákról, mely szerint már szeptemberben érkezhet a piacra. Most egy új időpont van kilátásban.

A Focus Taivanon jelent meg egy hír, miszerint később érkezik a HTC One Max. A lap a HTC marketingvezetőjére (Ben Ho) hivatkozik, aki elmondta, hogy a vállalat a zászlóshajó, One variánsát az utolsó negyedévben dobja piacra.

Bár a HTC nem erősítette meg a One Max létezését, ez már elegendő információ ahhoz, hogy eligazodjuk a „sötétben”, tekintve, hogy a One Mini már megjelent, mi másról is lehetne szó, mint a Maxról.

Ben Ho többek között azt is kiemelte, hogy az elmúlt években túl sok terméket mutattak be, idén óvatosabbak lesznek ezen a téren. Bár ott van az újonnan debütált Desire 500, nem a felső kategória képviselőjeként tűt fel a színen. Ellenben a One Max egy új zászlóshajó lehet a cég életében.

És ez nem minden: egy sajtókép is felbukkant (lásd alább) a készülékről az @evleaksen, amely nagyon hasonlít elődjére, a One-ra. Kérdés, hogy az új modell a közelgő IFA szakkiállításon vagy valóban év végén mutatkozik be?

 

Kiegészítés: Ma, az Übergizmo oldalán megjelent egy hír, miszerint hamis a HTC One Max sajtóképe, Jeff Gordon, a HTC kommunikációs vezetője az Engadget Twitter oldalán ezt a megjegyzést fűzte hozzá a hírhez. Akkor mégis év végére várható a telefon?

Forrás: Unwiredview.com

Kulcsszavak: HTC, HTC One Max, fotó
Vissza