PadFone Infinity A86 – fehérben, Snapdragon 800 processzorral

Farkas Norman - 2013. augusztus 30.

Fehér köntösben kerül piacra az ASUS PadFone Infinity ráncfelvarrt kiadása, melynek Snapdragon 800 processzor felel a meghajtásáért. A táblagéppé alakítható mobil várhatóan szeptemberben jelenik meg, kezdőára pedig tízezer jüan körül alakul.

Az ASUS nagyot durrantott az év elején a PadFone Infinity (A80) készülékkel, melynek „személyében” egy abszolút felsőkategóriás okostelefont ismerhettünk meg. Az április óta kapható kütyü legnagyobb érdekessége, hogy könnyedén táblagéppé alakítható egy dokkoló segítségével.

A gyártó úgy döntött, hogy nem rukkol elő újabb csúcsmodellel, inkább frissíti az egyébként igen jól sikerült, 5 colos Full HD Super IPS+ kijelzővel és 13 megapixeles kamerával felvértezett PadFone Infinityt. Így született meg a PadFone Infinity A86, aminek működéséről Snapdragon 600 processzor helyett a Qualcomm fejlettebb megoldása, a szintén négymagos Snapdragon 800 gondoskodik. Az eddigi infók szerint a jövevény nem hordoz magában egyéb lényeges előrelépést az elődmodellhez képest (így kompatibilis lehet a PadFone tablet-dokkolójával), viszont színe feketéről fehérre változott, ahogy azt az alábbi fotó is mutatja.

 

 

Az ASUS állítólag szeptemberben mutatja be a megújult PadFone modellt a nagyközönségnek. A felsőkategóriába szánt, rendkívül sokoldalú készülék ára várhatóan 10 000 jüan, azaz cirka 370 ezer forint körül alakul.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza