Szűrés

A(z) mobilpiac kulcsszót tartalmazó cikkek

Már több mint 50 millió Lumia készüléket aktiváltak világszerte

2014. november 19. -

A Microsoft Németországban tartott sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy az első Windows Phone rendszerű Nokia mobil megjelenésétől számítva a mai napig összesen több mint 50 millió Lumia készüléket aktiváltak világszerte a felhasználók.

Tovább

Ismét a Samsung lesz az Apple első számú processzor beszállítója

2014. november 19. -

A friss hírek szerint az Apple megállapodást kötött a Samsunggal, ami alapján 2015-ben az iPhone és iPad készülékekbe szánt processzorok 80%-át a dél-koreai gyártó szállítja majd. Az üzlettel mindkét fél jól jár, s elégedettségük remélhetőleg a jogi csatározások frontján is meg fog mutatkozni.

Tovább

Már dominánsabb a WP8.1, mint a WP8

2014. október 28. -

Az év közepén kiadott a Windows Phone 8.1 már nagyobb részesedéssel bír a piacon, mint elődje, a Windows Phone 8. A friss rendszerverzió jelenléte majdnem eléri az 50%-ot a platformon belül, vagyis szinte minden második WP mobilon – amelyek zöme egyébként Nokia – azt használjuk világszerte.

Tovább

Az Android a legnépszerűbb Amerikában, lassan nő az iOS és a Windows Phone részesedése

2014. október 8. -

A comScore felmérést végzett az amerikai okostelefon felhasználók körében, hogy kiderítse, az egyes mobil operációs rendszerek, illetve telefongyártók mekkora részesedéssel bírnak a helyi piacon. Előbbiek közül az Android vezet nagy előnnyel, utóbbiak frontján mégis az iOS-alapú Apple eszközök dominálnak.

Tovább