Szűrés

A(z) Hisense kulcsszót tartalmazó cikkek

A szélesvásznú mozizás élményét hozza el a Hisense új lézertévéje

2020. november 19. -

Extra nagy, speciális képernyős lézertévét mutat be a magyar piacon a Hisense. A 100L5F modell a világ első 100 colos kijelzővel rendelkező, ultrarövid, 28,7 centiméteres vetítési távolságú, lézeres fényforrást használó projektora beépített TV- tunerrel. A készülék képernyője 2700 lumen fényerőt ígér, amellyel még világos környezetben is tiszta kép jeleníthető meg. A napszaktól független, egyedi moziélményt a tévé DLP technológiájának köszönhetőn borotvaéles és tűpontos, 4K felbontású képek fokozzák. A gyártó legújabb modellje akár 3 méteres távolságból is kényelmesen nézhető, hiszen az általa vetített kép nem fárasztja a szemet. A 100L5F lézertévé már elérhető Magyarországon is.

Tovább

Prémium kategóriás ULED-tévét mutatott be a Hisense

2020. július 16. -

A Hisense bemutatta legújabb ULED-okostévéjét. A gyártó prémiumkategóriás modellje UHD felbontást (3840x2160 képpont), részletgazdag képet biztosító HDR technológiát, valamint széles spektrumú világításszabályozást kapott. 

Kulcsszavak: okostévé, ULED, Hisense
Tovább

A világ legkarcsúbb táblagépének ígérkezik az új Hisense VIDAA PAD

2014. október 28. -

Az anorexiás eszközök csatája – ami a mobilok frontjáról indult – mára egyértelműen kiterjedt a táblagépek piacára is. Ennek ékes bizonyítéka a Hisense újdonsága, a VIDAA PAD F5281, amely még a 6,1 milliméteres iPad Air 2-nél is karcsúbbnak ígérkezik.

Tovább

Hisense Sero 7 Pro – Rettegj, Nexus 7!

2013. május 28. -

A Hisense bemutatta hétcolos táblagépét, mely 149,99 dolláros árcédulája ellenére izmosabb hardvert kapott, mint a sokáig ár/érték arány bajnokként ismert Asus Nexus 7.

Tovább