Szűrés

A(z) marketing kulcsszót tartalmazó cikkek

Árulkodó promóképeken a HTC One M9 Plus

2015. április 2. -

Újabb promóképek jelentek meg a HTC hamarosan debütáló óriásmobiljáról, amit a One M9 nagytesójaként üdvözölhetünk majd. A friss anyagok megerősítik a jövevény kijelzője alatt található fizikai „home” gomb jelenlétét, ami elég szokatlanul fest egy HTC mobilon, viszont sok előnye lehet – főleg, ha ujjlenyomat-olvasót is integrálnak bele a tajvaniak.

Tovább

Bemutatkozott a Lenovo iPhone 6-másolata – Sisley S90

2014. november 7. -

A kínai gyártó leleplezte Sisley S90 névre hallgató okostelefonját, amely szinte megtévesztésig hasonlít az iPhone 6-ra, ráadásul az internetes adatlapja is az Apple által megálmodott ötleteket veszi alapul.

Tovább

Az iPhone 6 reklámok titka: miért mutat mindig 9:41-et az óra?

2014. november 4. -

Akármilyen iPhone 6 reklámok látunk, a rajta lévő készülékek mindegyikén 9 óra 41 percet mutat az óra. Fény derült a rejtélyes szám titkára.

Tovább

Hiába „popsiálló” a Galaxy Note 4, sokan panaszkodnak rá – támad a #gapgate

2014. október 3. -

A Galaxy Note 4 kétségtelenül kibírja, ha véletlenül ráülünk, hiszen az ilyen esetekre kifejezetten felkészítették, mielőtt piacra dobták. Legalábbis ezt szeretné közölni a cég új videója, ami nyilván sosem született volna meg, ha nincs az új iPhone-ok túlzott hajlékonysága miatt kitört #bendgate láz. A friss hírek sziernt viszont jobb lenne, ha a Samsung a másik cikizése helyett rendet tenne a saját háza táján, ugyanis valami nem stimmel a Galaxy Note 4 összeszerelésével.

Tovább