Szűrés

A(z) Hisense kulcsszót tartalmazó cikkek

12 hangszórós hangprojektor érkezik

2023. április 2. -

Az U5120GW névre keresztelt soundbar összesen 12 hangszóróval és 5.1.2 csatornás térhatású hangzással érkezik. Dolby Atmos technológiájának köszönhetően 360 fokban képes betölteni a teret, stúdiószerű (Hi-Res audio tanúsítvány), tökéletes akusztikai érzetet nyújtva. A készülék támogatja a legnépszerűbb audiórendszereket és formátumokat, AI-alapú technológiája pedig képes jelenetenként változtatni a hangszíneket, legyen szó mozizásról, zenehallgatásról vagy akár gamingről. A soundbar – amely már elérhető a hivatalos viszonteladóknál – az EISA „Az év házimozi hangprojektora 2022 – 2023” szakmai díjat is magáénak tudhatja.

Tovább

Első helyen áll a Hisense a globális tévé-értékesítésben

2023. február 13. -

Több mint 2,3 millió tévékészüléket értékesített partnereinek világszerte a Hisense tavaly decemberben, globális szinten pedig közel 24,5 millió készüléket adott el 2022-ben a vállalat. Az egész éves folyamatos eladásnövekedésnek köszönhetően a Hisense nemcsak a saját márkatörténetében ért el rekordot, hanem a globális tévépiacon is az első helyre küzdötte fel magát a tavaly decemberi hónapot tekintve.

Kulcsszavak: televízió, Hisense
Tovább

Kutatás: ennyit tévéznek a magyarok

2022. november 25. -

Tízből kilenc háztartásban van tévé, amelyet a magyarok közel fele naponta 1-3 órára kapcsol be – derült ki egy friss kutatásból. A felmérésben részt vevők tévénézésre és streamingre használják leggyakrabban a készülékeket, és az árra a legérzékenyebbek, ha tévévásárlásra kerül a sor. A Hisense kutatásából az is kiderült, hogy sportközvetítéseknél a minél nagyobb képernyőméret és a tévé képfelbontása a legfontosabb, új készüléket pedig mindössze a megkérdezettek 13 százaléka venne az elkövetkezendő egy évben.

Kulcsszavak: Hisense, televízió
Tovább

Érdekességek a vasárnap kezdődő labdarúgó-világbajnokságról

2022. november 15. -

Tízből négy magyar követni fogja a november közepén induló labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit, még úgy is, hogy a magyar csapat nem képviselteti magát az eseményen – derült ki egy friss kutatásból. A Hisense felmérése szerint a legtöbb magyar tévén és családi vagy baráti körben nézi majd a meccseket, a résztvevő csapatok közül pedig a német és a spanyol válogatott a legnépszerűbb.

Tovább