Szűrés

A(z) kiberbiztonság kulcsszót tartalmazó cikkek

Biztonságos a telefonunk?

2017. március 9. -

Az okostelefonok szoftverfrissítéseit a legtöbben nyűgnek tartják. De ha nem telepítjük ezeket a csomagokat, az kiberbiztonsági kockázatot jelent. Viszont mi van akkor, ha az USA elnökének telefonja sem naprakész?

Tovább

Nő az Apple számítógépek fenyegetettsége

2015. február 16. -

Kaspersky Lab és a B2B International közös kutatása rávilágított arra, hogy az Apple számítógépek felhasználói közel ugyanakkora fenyegetettségnek vannak kitéve a kibertérben, mint más platformok felhasználói.

Tovább

Már csak egy hét és Hacktivity!

2014. október 2. -

Október 10–11-én immáron 11. alkalommal ismét kezdetét veszi Kelet-Közép-Európa független IT Biztonsági Fesztiválja, a Hacktivity. 28 előadás párhuzamosan két szekcióban, interaktív kiscsoportos workshopok, termékdemonstrációs szekció, hardware hacking, lockpicking és esti buli várja az érdeklődőket. Október 3. és október 5. között egy kis wargame játékkal 42 diák ingyen belépőt is nyerhet a fesztiválra.

Tovább

Potenciális nemzetbiztonsági veszélynek tartják Kínában az iPhone-okat

2014. július 15. -

Helyzetmeghatározó és -rögzítő funkciója miatt lehetséges nemzetbiztonsági fenyegetésnek nevezte az amerikai Apple gyártotta iPhone mobilkészülékeket a kínai állami televízió, a CCTV hétvégi riportjában.

Tovább