Szűrés

A(z) soundbar kulcsszót tartalmazó cikkek

Terméktervezési díjakat kapott a TP Vision

2022. április 10. -

Ismét rangos szakmai elismerésben részesült a TP Vision elkötelezettsége az európai formatervezés iránt: a vállalat Philips márkájú TV- és audio termékei négy díjat nyertek a 2022-es Red Dot Awardson, a dizájn világának legtekintélyesebb eseményén.

Tovább

A Philips vezeték nélküli modellekkel bővíti az AV platformot

2022. január 27. -

A Philips Sound három új modellt mutat be, melyek a 2022. második félévétől elérhető Fidelio fókuszú AV platform első termékei. Az új prémium hangsugárzó, mélynyomó és szatellit hangszóró kivitelében egyesíti a Fidelio teljesítményét, a prémium anygahasználatot, és a koherens családi dizájnt. Mindezt együtt kínálja a muti-room, többcsatornás, kiváló minőségű audio streaminghez. 

Tovább

Tovább bővíti termékportfólióját a Hisense

2021. október 26. -

A HS312 névre hallgató modell hat hangszóróval és egy különálló aktív mélynyomóval rendelkezik, támogatja a Dolby Atmos hangtechnológiát, továbbá 300 wattos összteljesítménnyel biztosítja a különleges, egész teret betöltő hangélményt.

Tovább

Díjnyertes TCL termékek az EISA Award-on

2021. augusztus 18. -

A nagy múltú EISA Award az újonnan megjelenő elektronikai eszközöket teszteli és díjazza. Idén a TCL három elismerést is begyűjtött az általában a berlini IFA kiállításon tartott ceremónián: a márka első alkalommal kapta meg a “PREMIUM LCD TV 2021-2022” elnevezésű díjat, két másikkal karöltve - a “BEST BUY TV 2021-2022” és a “BEST BUY SOUNDBAR 2021-2022” is őket illette meg.

Tovább