Szűrés

A(z) Blu-ray kulcsszót tartalmazó cikkek

Élvezze a filmeket a hagyományos Blu-ray-felbontás négyszeresével

2018. augusztus 7. -

Egyedülálló kép- és hangminőségre képes a Sony új UBP-X500 4K HDR Blu-ray lejátszója, mely a Full HD-nál négyszer nagyobb felbontásnak köszönhetően páratlan részletességgel, színekkel és fényerővel jeleníti meg a tartalmakat. A Blu-ray lejátszó mozitermet varázsol a nappaliból, az otthon kényelmével.

Tovább

Nagy kontraszt, élénk színek és egyenletes mozgásmegjelenítés jellemzi az új Ultra HD Blu-ray lejátszókat

2017. január 6. -

A Panasonic bejelentette három új Ultra HD Blu-ray lejátszója, a DMP-UB400, az UB310 és az UB300 érkezését. Az Ultra HD Blu-ray a legújabb generációs szabvány, amely egyszerre képes kiváló minőségű 4K képfelbontásra, és ugyanakkor a BT.2020 standardokat is támogatja. Ez a tulajdonság lényegesen szélesebb színskálát és gazdagabb, élénkebb megjelenítést eredményez, valamint biztosítja, hogy a Blu-ray lejátszók használhatók legyenek olyan jövőbeni újítások esetén is, mint például a 8K megtekintés.

Tovább

A Samsung elhozza a jövő hangtechnikáját

2017. január 5. -

Megérkezett a Samsung otthoni audiovizuális termékeinek legújabb családja, amelynek tagja a H7 vezeték nélküli hangszóró, egy új hangprojektor és egy új UHD Blu-ray lejátszó is.

Tovább

Új Ultra HD Blu-ray-lejátszó a Panasonictól

2016. szeptember 5. -

A Panasonic bemutatta az új DMP-UB700 Ultra HD Blu-ray-lejátszóját. Az eszköz a 4K felbontás mellett a nagy dinamikatartományú felvételek (HDR) lejátszását is támogatja. 

Tovább