Szűrés

A(z) Foxconn kulcsszót tartalmazó cikkek

Az ország első élő ipari 5G magánhálózata a Foxconn komáromi gyárában

2021. június 10. -

A Foxconn komáromi gyárában 6 hónapnyi tesztidőszak után folytatódik a legújabb generációs mobilhálózatra épülő megoldások bevezetése, jelenleg már 5G privát hálózaton keresztül működik a PC tesztelés. Az 5G felhasználása a közeljövőben érkező 5G-re optimalizált hardverek és szoftverek segítségével új távlatokat nyit az ipar számára, hiszen ezekkel jóval hatékonyabb, gyorsabb és biztonságosabb folyamatokat lehet kialakítani. A Foxconn igényeire szabott megoldásokat és az 5G infrastruktúra kiépítését az Ericsson és a Vodafone Magyarország segítségével valósították meg, az 5G-re épülő ipari megoldások tesztelése már a tavaly ősszel elindult a komáromi gyárban.

Tovább

Xiaomi elkezdi az okostelefonok gyártását Indiában

2015. augusztus 10. -

Xiaomi, a kínai okostelefon piac vezető márkája az elmúlt negyedévben, Indiában is megkezdi az okostelefonok gyártását.

 

Kulcsszavak: Foxconn, India, Xiaomi
Tovább

2,6 milliárd dollárból épít új üzemet a Foxconn

2014. november 24. -

Az Apple beszállítója, a Foxconn a következő két évben összesen 2,6 milliárd dollárt költ arra, hogy Tajvanban új gyártási üzemet hozzon létre. A Bloomberg szerint az Apple-nek gyártanak majd kijelzőket, bár ezt egyik fél sem erősítette meg.

Tovább

Képeken a BlackBerry Q5 elveszett utódja

2014. április 9. -

Napvilágot látott néhány élőfotó a BlackBerry Q5 ráncfelvarrt utódjáról, mely korábban Kopi néven vált ismertté. Az alsóbb árszegmensbe szánt mobil valószínűleg sosem kerül az üzletek polcaira a kanadai gyártó és a Foxconn együttműködéséből született új termékstratégia miatt.

Tovább