Szűrés

A(z) Verbatim kulcsszót tartalmazó cikkek

Verbatim GT hordozható meghajtó egy terabájt kapacitással és USB 3.0 támogatással

2013. január 15. -

A legújabb Verbatim GT Portable Hard Drive erőteljes tuningon esett át, kapacitása akár egy terabájt és támogatja az USB 3.0 szabványt, ami a korábbiakhoz képest tízszer gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé.

Tovább

Egy centi vastag a Verbatim új külső merevlemeze

2012. november 8. -

A Verbatim bemutatta jelenlegi legvékonyabb külső merevlemezét. Mindössze 10,5 miliméteres vastagságával ez a világ egyik legvékonyabb hordozható HDD-je, 20 százalékkal vékonyabb mint bármelyik eddigi Store ‘n‘ Go modell.

Kulcsszavak: Verbatim, winchester
Tovább

100 gigabájtos írható Blu-ray Verbatim lemezek

2012. október 1. -

A Verbatim most bemutatott  Blu-ray lemezei olvashatóak és írhatóak a BDXL-szabványú Blu-ray lejátszókkal és írókkal, kapacitásuk pedig akár 100 gigabájt is lehet, ami négyszer nagyobb, mint a sztenderd Blu-ray lemezeké.

Kulcsszavak: Verbatim, Blu-ray
Tovább

A Verbatim bemutatta a leggyorsabb SD kártyát, akár 64 gigabájtos kapacitással

2012. augusztus 23. -

A nagy teljesítményű SD kártyák iránti egyre növekvő igényre reagálva a Verbatim bemutatta új UHS-I specifikációval rendelkező SDHC és SDXC memóriakártyáit. Ez a jelenleg elérhető legnagyobb sebességű memóriakártya kategória, adatátviteli sebességük akár a másodpercenkénti 104 megabájtot is elérheti. Az UHS-I SDHC és SDXC memóriakártyák tökéletesen alkalmasak, hogy segítségükkel HD minőségű videókat és digitális fényképeket rögzítsünk, tároljunk, és hordozzunk.

Kulcsszavak: memóriakártya, Verbatim
Tovább