Szűrés

A(z) biztosítás kulcsszót tartalmazó cikkek

Biztosítással is vásárolhatók új készülékek a Telenornál

2017. október 25. -

Október 25-étől a Telenor egyéni és vállalati számlás ügyfelei háromféle konstrukcióban elérhető készülékbiztosítást köthetnek újonnan vásárolt készülékükre. A szolgáltatás ideális azoknak, akik szeretnék eszközüket olyan káresetekre is biztosítani, amelyekre a hagyományos jótállás nem terjed ki – legyen szó például a telefon leejtéséről, beázásáról, harmadik személy általi szándékos rongálásról vagy akár lopásról.

Tovább

Kevesebb, mint havi ezer forintból megvédhetjük mobil eszközeinket

2014. május 16. -

Kevesebb, mint havi 1.000 forintból megvédhetjük mindennapi munkánkhoz, kommunikációnkhoz szükséges eszközeinket. A PBA Praeventio Zrt. biztosítási alkusz garancia időn túl is védelmet kínál okostelefonokra, táblagépekre, laptopokra és egyéb elektronikai eszközökre. Sőt, az elektronikus készülékek-biztosítás olyan esetekre is segítséget nyújthat, amik kívül esnek a rendeltetésszerű használaton, azaz amikre az érvényes garancia már nem vonatkozik.

Tovább

A legjobb okos eszközök lakásbetörések ellen

2013. október 25. -

Magyarországon folyamatosan növekszik a betörések száma, az utóbbi 4 évben több mint 20 százalékkal emelkedett a mutatója. Pedig a biztonsági eszközök választéka nő: a mechanikus védelmi rendszerek mellett egyre jobban terjednek az internet- vagy mobiltechnológia alapú figyelőeszközök. A khdirektbiztositas.hu ezek közül válogatta össze a legjobb, egyszerűen összeállítható megoldásokat.

Tovább

Mindhárom mobilszolgáltatónál köthetünk utasbiztosítást SMS-ben

2013. február 6. -

Az utasbiztosítás megkötésének egyik legegyszerűbb módja az SMS-küldés, amit az idei síszezonban először mindhárom hazai mobilszolgáltatónál megtehetünk. Az UNION Biztosító és a Generali Csoporthoz tartozó Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) dolgozták ki a három telekommunikációs céggel együttműködve az SMS-ben köthető utasbiztosítási szolgáltatásokat.

Tovább