Xperia Z1 Mini – Karácsony előtt

Farkas Norman - 2013. szeptember 11.

Már az ünnepek előtt megjelenhet a Sony nemrég bemutatott nagyágyújának mini kiadása, mely 4,3 hüvelykes HD kijelzővel és 20,7 megapixeles G lencsével megáldott kamerával csábítja majd magához a felhasználókat.

Nagy siker övezte a Sony IFA 2013 szakkiállításon bemutatott csúcsmobilját, az Xperia Z1-et. Az öthüvelykes Full HD kijelzővel, 20,7 megapixeles kamerával és Snapdragon 800 processzorral ellátott okostelefon hamarosan kap egy kistestvért, mely stílusosan Xperia Z1 Mini néven érkezik.

Egyelőre annyit tudni a jövevényről, hogy 4,3 hüvelykes, 1280 x 720 pixel HD felbontású érintőképernyővel, Sony G lencserendszerrel bíró, 20,7 megapixeles BSI hátlapi kamerával, Snapdragon 800 processzorral, 2GB RAM-mal és 2400mAh kapacitású akkumulátorral büszkélkedhet, így tényleg csak mérete miatt illik rá a „Mini” jelző, hiszen tudását tekintve hozza a nagytesó szintjét.

A japán gyártó Mini nagyágyúja várhatóan a karácsonyt megelőző bevásárlási láz ideje alatt kerül az üzletek polcaira, így igazi sikermobillá válhat.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza