Élethosszig tartó garanciát vállal vezeték nélküli termékeire a ZyXEL

Kütyü Magazin - 2013. szeptember 13.

Számos megoldására élethosszig tartó garanciát vállal a ZyXEL a jövőben, vagyis olyan termékeket is megjavít, vagy kicserél a gyártó, amelyeket már nem lehet majd kapni a piacon. A cél növelni a vásárlók és a viszonteladók ZyXEL eszközökbe fektetett bizalmát. A jótállás valamennyi switchre, az összes BWLAN kontrollerre, egyes Access Pointokra, ventillátorokra, de az üzleti termékek széles skálájára is vonatkozik.

Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere elmondta, hogy ez a garancia elsősorban a ZyXEL vezeték nélküli eszközeire érvényes, beleértve a legnépszerűbb NWA1100-at és a NWA3000-es Acces Pointokat is. Azt is kiemelte, hogy ennek elindítása egyben azt is bizonyítja, hogy magas elvárásokat támasztanak saját vezeték nélküli szolgáltatásaikkal szemben.

A switchekre már egy ideje élethosszig tartó garanciát vállal a gyártó, köszönhetően annak, hogy az évek során kevés meghibásodással találkoztak, illetve hogy magas színvonalú a gyártás technológiája is. Szigorú tervezési, gyártási és minőségellenőrzési előírásaiknak köszönhetően megbízhatóbb termékeket tudnak így előállítani.

„Egyre több vezeték nélküli eszközt értékesítünk az üzleti szektorban, és mára eljutottunk odáig, hogy korlátozott élethosszig tartó garanciát tudunk biztosítani valamennyi üzleti WLAN Access Pointhoz és kontrollerhez. Az egyre jobban terjedő mobileszköz-használat miatt több cég szeretné újra és jobbra cserélni korábbi access pointjait és kontrollerjeit, amihez a ZyXEL megbízható megoldásokat nyújt” – emelte ki az ágazatvezető.

A kiterjesztett jótállás mind a vásárlóknak, mind a viszonteladóknak kedvező lehet. Treso Tamás azt is elmondta, hogy bíznak abban, hogy switcheiket és vezeték nélküli termékeiket, legalább 6 évig, vagy még tovább tudják majd használni a vásárlóink. Az üzleti felhasználóik számára erős garanciát jelent beruházásuk megtérülésére, míg a viszonteladók plusz szolgáltatásként még megbízhatóbb vezeték nélküli termékeket árusíthatnak.

 

Kulcsszavak: wireless, garancia, ZyXEL
Vissza