Új Red és Go tarifák a Vodafone-nál

Kütyü Magazin - 2013. október 4.

A Vodafone október 4-től új, könnyen áttekinthető tarifa portfóliót kínál lakossági ügyfeleinek. Ettől kezdve mindössze négy lakossági előfizetéses csomag szerepel a szolgáltató kínálatában, melyekkel a fogyasztói igények maximális kielégítését célozza meg. Mindenki – legyen szó meglévő vagy új előfizetőről –  a számára leginkább megfelelő szolgáltatásokat választhatja ki.

„A legnagyobb újítás az, hogy a korlátlan belföldi beszélgetéseket és szöveges üzenetküldést biztosító új Red Basic, a lélektani határt jelentő 10 ezer forint alatt is elérhető lesz! A korábbi, készülék nélküli Red Standard csomagnál közel 40 százalékkal olcsóbb Red Basic mindössze havi 9 990 Ft-ért ad teljes szabadságot, hiszen a normál belföldi telefonszámok esetében korlátlanul, minden költöttség nélkül lehet telefonálni és SMS-t küldeni, valamennyi hazai hálózatba.” - emelte ki Alexandre Froment-Curtil lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató helyettes. A Red Basic csomag havi 500 MB-os adatforgalmi keretet tartalmaz, amit a fogyasztók a saját fogyasztói szokásaik és igényeik alapján bővíthetnek. A Vodafone új előfizetéses portfóliójának legbővebb szolgáltatáscsomagot kínáló eleme a Red Plus, amely a korlátlanság és a kényelmi szolgáltatások mellett lényegesen nagyobb adatforgalmi keretet és hatalmas felhő alapú tároló kapacitást kínál az okostelefont használóknak, 13 990 Ft-os áron.

A Vodafone szélesített Red szolgáltatáscsomag portfóliójában továbbra is minden ügyfél a már megszokott megkülönböztetett figyelemben és kiszolgálásban részesül.  A tarifába foglaltan kapnak készülékbiztosítást, a telefonjaikat a márkaüzletekben a szakértők díjmentesen állítják be, átmentik az előző készüléken tárolt adatokat és egyéb tartalmakat, valamint a későbbiekben is bármikor állnak az ügyfelek rendelkezésére, ha bármilyen segítségre szorulnának mobiljukkal kapcsolatban, legyen szó alkalmazások telepítéséről vagy egyéb problémáról. Emellett a Red előfizetők soron kívüli kiszolgálásra számíthatnak a Vodafone márkaboltokban és a telefonos ügyfélszolgálaton is.

Szabadság az alacsonyabb forgalmú ügyfeleknek is

A Vodafone a kisebb forgalmú ügyfeleknek október 4-től az új Go csomagokat ajánlja.

Az mobilinternetes keretet és felhő alaphelyet is kínáló Go csomagok közül a Go+ mindössze havi 4 990 forintos áron kínál hálózaton belül korlátlan hívást és végtelen számú SMS-t, valamint 150 perc hívást, vagy 150 SMS-t a többi belföldi hálózatba.

A belépő szintű Go alapcsomag havi 2 690 Ft-ért kínál 100 perc hívást, vagy 100 SMS-t bármely hazai normál díjas hálózatba, valamint 150MB adatforgalmi keretet és 2 GB-os felhő-alapú tárhelyet.

 

 

Forradalom a készülékek értékesítésében is a Red ügyfeleknek

A tarfiák megújításával egy időben a Vodafone a készülékek értékesítését is egyszerűsítette. A Red szolgáltatás csomagokhoz kínált telefonokat a Vodafone négy csoportba sorolta és ezután ezeket a tarifacsomag árán felül fizetendő havi 2-3-5-8 ezer forintos havidíjért lehet megvenni – függetlenül attól, hogy az ügyfél melyik Red szolgáltatáscsomagot választotta. Így az 1 Ft-os készülékek kínálata tovább nő.

Előrelépés a környezettudatos számlázásban

A harmadik nagy újdonság, hogy a Vodafone bevezeti az úgy nevezett e-pack szolgáltatást, a számlát környezetbarát módon elektronikusan (e-számlával, átutalással) rendező ügyfelek számára. A Go csomagok e-pack-kal és pontos fizetéssel havi 300 Ft, a Red szolgáltatáscsomagok pedig havi 1000 Ft megtakarítást jelentenek ügyfeleinknek. Vagyis ilyen kedvezményekkel honorálja a Vodafone, ha valaki környezetkímélő módon, elektronikusan fizeti számláját.

Részletek: www.vodafone.hu/ujtarifak

 

 

 

 

Vissza