ASUS Transformer Book T100 – notebook és táblagép egyben

Kütyü Magazin - 2013. október 18.

Az ASUS ma bejelentette a Transformer Book T100-at, amely egy 10,1 hüvelykes, az Intel Atom Z3740 processzorára épülő gép. A készülék leválasztható 1366 x 768 hüvelykes IPS-képernyője önálló Windows 8.1-es táblagépként is használható.

Kettő az egyben

Az ASUS Transformer Book T100 egy olyan kisméretű eszköz, amely a gépüket mindenhová magukkal hurcoló felhasználók számára készült, akik a noteszgépek hatékonyságát a táblagépek hordozhatóságával szeretnék kombinálni — a két mód közötti villámgyors váltás rugalmasságával.


A Transformer Bookba az Intel új, négymagos Atom Z3740 processzora került a zökkenőmentes többfeladatos működés és a szinte elképzelhetetlenül hatékony energiafelhasználás érdekében: a készülék akár 11 óráig is képes akkumulátorról működni. A könnyű billentyűzetes dokkolóba precíziós megmunkálású billentyűzet, valamint egy többujjas, a Windows 8.1 gesztusait teljes mértékben támogató touchpad került.

A táblagép-módban mindössze 10,5 mm vastag Transformer Book 10,1 hüvelykes képernyője kristálytiszta 1366 x 768-as képet ad a 178 fokos betekintési szöget nyujtó IPS technológiának köszönhetően. A kapacitív, több ujjal kezelhető képernyő precíz vezérlési lehetőségeket kínál táblagép-módban, ráadásul az exkluzív ASUS „Reading Mode” technológia automatikusan úgy állítja be a képernyőt, hogy hosszú távon is kényelmesen lehessen rajta olvasni. 



Instant On és SonicMaster Audio technológia

A Transformer Book az ASUS Instant On technológiájával biztosítja azt az azonnali reagálást, amelyet a vásárlók a táblagépektől elvárnak. A Transformer Book azonnal „felébred” készenléti módból, de akár 14 napig is képes azt fenntartani. 

Az ASUS SonicMaster audiotechnológia a hangok életszerű megszólaltatásáért felel, de a Transformer Book emellett USB 3.0 csatlakozóval, kétsávos 802.11a/b/g/n Wi-Fi-vel és Bluetooth 4.0 kapcsolatokkal is fel van szerelve. A Transformer Book a Microsoft Office Home és Student 2013 verziójával, a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote teljes változataival együtt érkezik.

Elérhetőség

Az ASUS Transformer Book T100 október végén kerül a hazai boltok polcaira.
Ajánlott bruttó végfelhasználói ár:


·    32 GB: 109 900 Ft
·    64 GB: 119 900 Ft

 

Vissza