Ütős frissítést kapott a Sony SmartWatch 2

Farkas Norman - 2013. december 9.

Már letölthető a Play Store-ból a Sony SmartWatch 2 új alkalmazása, amely új több hasznos funkciót – például stopperórát, automatikus fényerőszabályzást és nagyobb betűméretet – hoz el a készülékre.

A japán gyártónak végre volt egy kis ideje foglalkozni legutóbb piacra dobott okos karórájának fejlesztésével. Ennek jóvoltából máris elérhető a Google Play Store alkalmazásboltban a SmartWatch 2 új szoftvere, amely számos hibajavítást és új funkciót tartogat az óratulajdonosok számára.

A jobb felhasználói élmény érdekében optimalizálást végeztek és kijavítottak néhány bugot. Ami az újdonságokat illeti, a kijelző automatikus fényerőszabályzásánál (amely a sötét téli hónapokban egyértelműen az akkumulátor üzemidő növekedését segíti) már csak a nagyobb, s ezáltal könnyebben olvasható betűk hasznosabbak. Na jó, szinte biztos hogy egyesek számára ezeknél sokkal fontosabb lehet a régóta hiányolt stopperóra funkció, vagy a könnyedén görgethető, bárhol megtekinthető, s akár egyszerre törölhető értesítések megléte.

A Sony SmartWatch 2 tehát kissé megújult, s nem vitás, hogy sokkal inkább felhasználóbarát lett, mint korábban volt. Az óra további előnye például a Samsung Galaxy Gearrel szemben, hogy minden Android 4.0 ICS vagy frissebb rendszert futtató okostelefonnal használható és jóval olcsóbb.

 

 [Forrás: IntoMobile]

Vissza