Megérkezett az ASUS Padfone Mini

Farkas Norman - 2013. december 12.

Az ASUS Tajvanon rántotta le a leplet legújabb Padfone modelljéről, amely 7 hüvelykes táblagéppé alakítható. A Padfone Mini nem csak méret, hanem ár tekintetében is visszafogottabb lett testvéreinél.

 

Ahogy vártuk, az ASUS bemutatta a héten a legújabb, s egyben legolcsóbb és legkisebb Padfone-t. A találóan Padfone Mini névre keresztelt készülék 4,3 hüvelykes, 960 x 540 pixel felbontású érintőkijelzővel, 1500mAh kapacitású akkumulátorral és microSD kártyával bővíthető, 16GB belső tárhellyel büszkélkedhet, meghajtásáról pedig egy négymagos, 1,4GHz-es Snapdragon (MSM8226) processzor gondoskodik, amit 1GB RAM egészít ki.

A telefon megvásárlásakor kapott csomagban egy héthüvelykes, 1280 x 800 képpont megjelenítésére alkalmas kijelzőt és egy 2200mAh kapacitású akkumulátort magába foglalaó táblagép dokkolót is találunk. Ebbe beilleszthetjük a mobilt, amely így egy csapásra tabletté változik.

 

 

További jó hír, hogy az eszköz nem kerül egy vagyonba: az ASUS 11 990 tajvani dollárt, azaz cirka 89 000 forintot kér egy példányért. Az üröm az örömben „csupán” annyi, hogy a gyártó kizárólag Kínában, Szingapúrban, Tajvanon, Hongkongban, Indonéziában és Oroszországban kívánja forgalomba hozni.

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza