Nem kap több frissítést a HTC One X és One X+

Farkas Norman - 2014. január 14.

A tajvani gyártó a továbbiakban nem nyújt szoftveres támogatást 2012-es csúcsmodelljéhez és annak felturbózott változatához sem. A One X és One X+ tulajdonosoknak tehát marad az Android 4.2.2 Jelly Bean rendszer Sense 5 felülettel.

A HTC a The Verge számára erősítette meg, hogy nem áll szándékában több frissítést kiadni a One X és One X+ modellekre. A cég tudatában van, hogy sokan nem örülnek a hírnek, s hangsúlyozza, hogy ezt a két készüléket a multimédiás szolgáltatásokra hegyezték ki, melyek a Sense 5 felülettel ellátott Android 4.2.2 Jelly Bean rendszer alatt is kiaknázhatók.

Többek között mi sem örülünk a hírnek, ráadásul biztosak vagyunk abban, hogy a szóban forgó telefonokon gond nélkül elszaladna az Android 4.4 KitKat, hiszen az új rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy visszafogott hardveres környezetben is gördülékenyen működik.

A One X működéséért egyébként régiótól függően egy kétmagos Snapdragon S4 processzor vagy egy négymagos Nvidia Tegra 3 chip teljesít szolgálatot, a One X+-ban pedig szintén egy Tegra 3 SoC duruzsol, melyen nagy erő lakozik.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza