Az LG szállítja az iWatch kijelzőjét?

Farkas Norman - 2014. január 22.

Koreai források szerint az LG megállapodott az Apple-lel, melynek keretében ő szállítja majd a iWatch okos karórák 1,52 hüvelykes Plastic OLED megjelenítőjét. A panelek sorozatgyártása a harmadik negyedévben veszi kezdetét.

A koreai sajtó szerint az LG-re esett az Apple választása, amikor az iWatch okos karóra kijelzőjének lehetséges beszállítóját kereste. Ez nem minden, ugyanis azt is tudni vélik, hogy a gyártó 1,52 hüvelykes, hajlítható Plastic OLED (P-OLED) paneleket fog majd szállítani az almás kütyühöz. Ilyen megjelenítő teljesít szolgálatot a méltán népszerű G Flex mobilban is, tehát ha a hír igaz, az iWatch szintén hajlított kijelzővel büszkélkedhet majd.

A panelek sorozatgyártása 2014 harmadik negyedévében (július-szeptember) veszi kezdetét, s mintegy 2 millió példány leszállítását tervezik. Ez arra enged következtetni, hogy az Apple az év utolsó negyedében dobja piacra viselhető kütyüjét, ami elég messze van, szóval reméljük, hogy a pletyka ezen része nem felel meg a valóságnak, s már korábban láthatjuk a várva várt iWatch-ot.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza