Galaxy S4 La Fleur kiadás – Bálint napra

Farkas Norman - 2014. január 28.

A dél-koreai gyártó bemutatta a Galaxy S4 speciális, virágmotívumokkal díszített kiadását. Az időzítés nem véletlen, hiszen közeleg a Bálint nap, s melyik nő ne örülne a szerelem színében pompázó, szexi csúcsmobilnak?

A Samsung szombaton rántotta le a leplet tavalyi csúcsmodelljének új változatáról, mely magán viseli a szerelem és a nőiesség jegyeit: kihívó, vörös burkolatot kapott, amit virágmotívumok díszítenek.

A Galaxy S4 la Fleur kiváló ajándék lehet a hölgyek számára Bálint nap alkalmából. A mobil nem mindennapi külseje nemcsak a szerelmet hirdeti, hanem az önkifejezés bájos eszköze is egyben, ráadásul mindehhez a sima S4-ben már bizonyított hardverek és szolgáltatások tömkelege társul.

 

 

Az Android 4.3 Jelly Bean rendszerű készülék működéséről tehát egy négymagos processzor gondoskodik, amit 2GB RAM, 5 hüvelykes Full HD kijelző, 13 megapixeles előlapi és 2 megapixeles hátlapi kamera, valamint 2600mAh kapacitású akkumulátor egészít ki.

Az újdonság megjelenések pontos dátumát nem árulta el a gyártó, de várhatóan még a Bálint nap előtti hajrá előtt elérhető lesz Ázsiában és Európában is. Az amerikai párok bánatára az Egyesült Államokban viszont nem lesz kapható a mobil.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza