Hajlékony kijelzőt kap a Galaxy Gear utódja?

Czipperer Dia - 2014. január 27.

Már novemberben lehetett hallani a Samsung okosórájának továbbfejlesztett változatáról, amelyet csak Galaxy Gear 2 néven emlegetnek. Most újabb hírek jelentek meg az utódról.

A Galaxy Gear okosóra tavaly az IFA-n mutatkozott be, ám már korántsem körülötte, hanem utódja körül forognak a hírek, melyek szerint – ha hihetünk a pletykáknak –, elegánsabb kivitelben érkezik majd. Az elődöt bár sok kritika érte, mégis sikeres, hiszen az első két hónapban majdnem egymilliót adtak el belőle

Már korábban is írtunk róla, hogy láthatáron van az utód, ám akkor az optimista pletykák a CES-re vagy az MWC-re datálták a megjelenését. Most némileg reálisabb becslésekkel számolnak a források, akik egyébként az Übergizmo szerint meg nem nevezett Samsung dolgozók.

ZDNet Korea oldalán arról olvashatunk, hogy jóval elegánsabb kivitelben érkezik az utód. A friss infók szerint az okosóra még hajlékony OLED kijelzőt is kapna.

A források a megjelenésről is beszéltek. Szerintük az új modell Londonban mutatkozik be márciusban vagy áprilisban, ami – ha mindez igaznak bizonyul – azt jelenti, hogy még egy évet sem kell várni az utódra. Mindez magyarázható a Samsungra nehezedő nyomással, hiszen tartanak a konkurenciától (LG és az Apple), akik szintén saját hordható eszközeiken dolgoznak.

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza