Négy olcsó mobillal készül a Samsung

Farkas Norman - 2014. február 14.

A dél-koreai óriás új középkategóriás mobilokkal szeretné feldobni kínálatát. Négy kedvező árú okostelefon bemutatója közeleg: a Galaxy Core Prima, Core Ultra és Core Max mellett a Galaxy Ace Style is hamarosan a nagyközönség elé tárulhat.

Stratégiájának részeként a Samsung folyamatosan – sok más gyártónál jóval gyorsabb ütemben – színesíti termékportfólióját, legyen szó bármelyik árszegmensről. Most a gyártó hamarosan debütáló alsó- és középkategóriás mobiljairól érkeztek pletykák, állítólag nem kevesebb, mint négy újdonságról beszélhetünk.

A vállalat a Galaxy Core három új kiadásával készül, melyek a Galaxy Core Ultra, Galaxy Core Prima és Galaxy Core Max nevet viselik. Mivel szinte semmit nem tudni a jövevényekről, elképzelhető, hogy nem is három különböző modellről van szó, hanem csak egyről, ami régióktól, illetve szolgáltatóktól függően más-más néven kerül majd piacra.

Ami a Galaxy Ace Style-t illeti, egy fejlődő országokba szánt készüléknek ígérkezik, melynek tudása a Galaxy Ace 2 és Galaxy Ace 3 közé tehető. Több infó egyelőre erről a telefonról sem áll rendelkezésre.

A közeljövőben várhatóan több fejleményről számolhatunk be a Samsung középkategóriás újdonságaival kapcsolatban, addig is be kell érünk a nevükkel és a ténnyel, hogy már folyik a fejlesztésük.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza