Bemutatkozott a Samsung Galaxy Core Advance

Czipperer Dia - 2013. december 17.

Hazai pályán, Szöulban mutatta be a gyártó feltörekvő piacokat célzó, pénztárcabarát készülékét, amely a Galaxy családot gyarapítja. A Galaxy Core Advance jövő év elejétől lesz elérhető.

Tegnap debütált a legújabb Galaxy mobil Dél-Koreában. A Galaxy Core Advance prémium dizájnnal és 4,7 hüvelykes megjelenítővel rendelkezik. Meghajtásáról egy kétmagos 1,2 GHz órajelű processzor gondoskodik. A belső tárhely 8GB, amely micro SD kártyával tovább bővíthető, egészen 64 gigáig. A telefon 1GB RAM-mal rendelkezik, az akkisja pedig 2000 mAh.

A telefon fedélzetén Android 4.2 Jelly Bean teljesít szolgálatot, valamint két kamerával is rendelkezik: egy LED villanóval ellátott 5 megapixeles hátlapi, valamint egy VGA előlapi kamerával.

A telefon NFC és Bluetooth 4.0 támogatással, valamint GPS funkcióval is rendelkezik. A készüléken három fizikai gomb is található.

Egyelőre a gyártó annyit közölt a telefonnal kapcsolatban, hogy sötétkék és gyöngyház fehér színekben lesz elérhető a jövő év elején. A Samsung oldalán már képek is felkerültek a készülékről mindkét színárnyalatban, ám a sötétkék helyett számunkra inkább szürkének tűnik az egyik színvariáció (lásd a képen).

A várható piacokról és az árról még nem esett szó, ám a vállalat megerősítette, hogy a készülékkel a feltörekvő piacokra, és az alacsony jövedelemmel rendelkező ügyfelekre kívánnak fókuszálni.

 

Forrás: TheNextWeb.com

Vissza