Újabb ígéretes mobil fillérekért – Xiaomi Hongmi 1S

Farkas Norman - 2014. február 17.

A Xiaomi február 20-án mutatja be a Red Rice új kiadását, mely 30 ezer forint alatti áron kínál HD kijelzőt, négymagos processzort, dual SIM képességet és Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszert.

Átszámítva cirka 29 ezer forintos kezdőárral landolhat a piacon a Xiaomi új, középmezőnybe szánt mobilja, a február 20-án debütáló Hongmi 1S.

A jövevény legnagyobb érdekessége kiemelkedő ár/érték arányában rejlik, hiszen a fenti összegért cserébe ínycsiklandó felszereltséget kínál. Repertoárjába többek között egy 4,7 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású érintőkijelző, egy LED vakuval és f2,2 apertúrájú optikával megáldott 8 megapixeles hátlapi és 1,6 megapixeles előlapi kamera, 1,4GHz-es négymagos Snapdragon 400 processzor, 1GB RAM, két SIM foglalat, valamint a MIUI V5 kezelőfelülettel tarkított Android 4.3 Jelly Bean rendszer is beletartozik.

Egyelőre sajnos nem tudni, hogy a Hongmi 1S Kínán kívül is elérhető lesz-e, de tekintve, hogy az előző generációs Red Rice-ból készült nemzetközi kiadás (Redmi), lehet okunk a derűlátásra.

 



 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza