Itt a Galaxy Note 3 Neo

Farkas Norman - 2014. február 3.

3G hálózatokat támogató négymagos, és LTE-Advanced adatátvitelre képes hatmagos változatban is megjelenik a Samsung legújabb phablet készülékének pénztárcabarát „Neo” kiadása, amely végre hivatalosan is lelepleződött.

A Samsung lengyel részlege váratlanul lerántotta a leplet a Galaxy Note 3 Neo phabletről annak premierje előtt. A tavaly bemutatott Note 3 szerényebb hardverrel szerelt, kedvezőbb árú kiadása nem egy, hanem két változatban kerül majd piacra: lesz egy 3G modemmel és négymagos, 1,6GHz-es Cortex-A7 processzorral felvértezett verzió és egy hatmagos (két 1,3GHz-es Cortex-A7 és négy 1,7GHz-es Cortex-A15) CPU-val meghajtott modell is, amely képes kezelni a 150Mbps-os LTE-Advance hálózatokat.

A Galaxy Note 3 Neo 3G és a Note 3 Neo LTE+ is az Android 4.3 Jelly Bean rendszer köré épül, és 2GB RAM-mal, 16GB bővíthető tárhellyel és 3100mAh kapacitású akkumulátorral gazdálkodik. A 148,4 x 77,4 x 8,6 milliméteres és 162,5 grammos telefonok előlapján 5,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású Super AMOLED HD érintőkijelző foglal helyet, amit 2 megapixeles előlapi és 8 megapixeles, LED villanóval segített kamera egészít ki. A többi Note készülékhez hasonlóan az újdonságok is rendelkeznek S Pen kapacitív tollal, továbbá számos szoftvert is tartalmaznak, melyek segítik kiaknázni a nagy megjelentőben rejlő lehetőségeket.

Egyelőre sajnos nem tudni, hogy mely Note 3 Neo modellek mely régiókban, pontosan mikor és milyen árcédulával landolnak az üzletekben.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza