Képeken az Xperia Tablet Z2

Farkas Norman - 2014. február 19.

Napvilágra került hat sajtófotó a Sony felsőkategóriás Xperia táblagépéről, mely a Mobile World Congress során tárul majd a nagyközönség elé.

A @gadgetleaks és az @evleaks jóvoltából fél tucat fotón keresztül ismerhetjük meg idő előtt a Sony Xperia Tablet Z utódját, mely az Xperia Z2 okostelefon oldalán mutatkozhat be jövő héten, a Mobile World Congress 2014 rendezvény során.

A képek alapján az Xperia Tablet Z2 külső megjelenésében nem hoz semmi kiemelkedőt vagy furcsát, a jól megszokott formában, a Sony stílusjegyeivel érkezik. Ami a gép tudását illeti, más a helyzet, hiszen az eddigi infók szerint egy négymagos 2,3GHz-es Snapfragon 800 processzor felel működéséért, amit 3GB RAM, 16GB tárhely, 10,1 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású Triluminos kijelző, microSD kártyahely, valamint 8 megapixeles fő és 2 megapixeles előlapi kamera egészít ki. A 426 grammos és mindössze 6,4 milliméter vastag készülékbe egy 6000mAh kapacitású akkumulátort is sikerült beépíteni, így a kecses kialakítás nem lesz az üzemidő kárára.

 

 

 

[Forrás: Android Authority]

Vissza