Új felfedezőket toboroz a Google a Glasshoz

Czipperer Dia - 2014. április 11.

A Google új lépésre szánta el magát. Április 15-én szabadon jelentkezhet bárki a Google Glass Explorer programba az Egyesült Államokban: természetesen fontos a gyorsaság, és az is, hogy legyen elég pénz a nem mindennapi kütyüre.

Jövő hét kedden a Google szélesíti a Google Glass felfedezők táborát. Reggel hat órától az Egyesült Álllamokban élő felnőttek szabadon jelentkezhetnek az Explorer programba. A helyek száma azonban limitált – bár azt nem közölték, pontosan hányan csatlakozhatnak –, így a Google arra figyelmeztet, aki nagyon lelkes, kattintson mielőbb az oldalra, hogy bekerüljön a csapatba.

Ahhoz, hogy valaki Explorer legyen, 1500 dollárt (+adó) kell befizetni, tehát nem kis összegről van szó. Viszont cserébe a kedvenc kerettel kérhetik a terméket a szerencsések, és legalább szélesebb kör előtt nyílik meg a lehetőség, hogy Glass-tulajdonosok legyenek – bár igaz, csak egy napig.

A Google elmondta, hogy minden nap érkeznek különféle kérések azoktól, akik még nem tudtak bekapcsolódni a programba, így a vállalat most lehetőséget biztosít számukra is, és, ahogy elmondták, alig várják, hogy az ő benyomásaikat, véleményüket is megismerjék a szemüveggel kapcsolatban.

 

 

 

Forrás: Mashable.com

 

Vissza