15 millió Redmi Note-ra kapott előrendelést a Xiaomi

Farkas Norman - 2014. május 5.

Az egyik legdinamikusabban fejlődő kínai gyártó, a Xiaomi büszkén jelentette be, hogy immár több, mint 15 millió előrendelést regisztrált legújabb phablet készülékére, a Redmi Note-ra.

Az április közepén bemutatott Redmi Note hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem is annyira meglepő, hiszen egy kiemelkedő tudású, mégis roppant kedvező árú készülékről van szó. A Xiaomi bejelentése szerint már 15 millió példányt rendeltek elő a filléres óriásmobilból, s ez remekül szemlélteti, mennyire kelendő a kütyü – bár az nem derült ki a gyártó soraiból, hogy már kifizették a felhasználók a készülékeket, vagy csak jelezték vásárlási szándékukat.

Ha a Xiaomi több hasonló ajánlattal is előrukkol a jövőben, hamarosan a legnagyobb mobilgyártók között tarthatjuk számon. A cég terjeszkedése egyébként már elkezdődött, hamarosan Kínán kívül tíz további piacon lesz jelen.

 

 

Emlékeztetőül: a Redmi Note egy középkategóriás phabet, mely 5,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású érintőkijelzővel, 13 megapixeles hátlapi- és 5 megapixeles előlapi kamerával, valamint 3200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Két változatban érhető el, az egyikben 1GB RAM és 8GB tárhely, a másikban pedig 2GB RAM és 16GB tárhely található. Mindkét kiadásban találunk microSD kártyahelyet, azaz igény esetén növelhetjük a tárolókapacitást.

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza