Itt vannak a Sony új, vezeték nélküli, hordozható hangsugárzói

Kütyü Magazin - 2014. május 16.

A Sony új, hordozható, vezeték nélküli hangsugárzói – az SRS-X2 és az SRS-X3 – egyaránt alkalmasak bel- és kültéri használatra, könnyű és kompakt kialakításuknak köszönhetően. A kivételes hangzás révén a Sony vezeték nélküli hangsugárzói ideális megoldást nyújtanak ahhoz, hogy kényelmesen hallgathassuk zenénket mobil készülékeinkről.

Egyszerűen és könnyen csatlakoztathatjuk eszközeinket a SOny új hangeltőihez a beépített Bluetooth révén. Amennyiben mobil eszközünk NFC csatlakozásra is képes, akkor nincs más dolgunk, csak a hangsugárzó tetejéhez helyezni a telefonunkat vagy táblagépünket, és egy érintésre már élvezhetjük is kedvenc zenéinket.

SRS-X3 Vezeték nélküli hangsugárzó   

Az SRS-X3 bármilyen telefonhoz, táblagéphez vagy mobil készülékhez csatlakoztatható. Az SRS-X3 legfőbb erényei: az igazán ergonomikus kialakítású készülék tartós és ellenálló anyagból készült, mindemellett hihetetlen mélyhangzást biztosít  kifinomult és elegáns megjelenéssel párosulva. Akárcsak a nagytestvérek, az SRS-X9, SRS-X7 és az SRS-X5 esetében, a modellek határozott vonalvezetése hozzájárul ahhoz, hogy a kiváló hangzás és az ízléses forma bármely térben elhelyezhető legyen.

A lenyűgöző mélyhangok a passzív hangszóróknak köszönhetők, melyek elöl és hátul is megtalálhatóak, a megfelelő hangnyomást pedig a 20W teljesítményre képes aktív hangszórók biztosítják.

SRS-X3

 

A legjobb minőségű hangzást a Sony egyedi Clear Audio+ technológiájával éri el, mely a Sony digitális hangprocesszorok terén szerzett szakértelmének eredménye.  A hangzásmód választó segítségével a kis méretű készülékből meggyőző hangtér varázsolható.

Ezentúl szünet nélkül hallgathatjuk kedvenc számainkat, mert a hangsugárzóba beépített, újratölthető akkumulátor akár 7 órán keresztül is bírja, így bárhová elkísér bennünket. A készülék védelméről az összehajtható hordtáska gondoskodik. Az akkumulátor könnyedén feltölthető egy USB kábel segítségével. Az AC tápegységgel és micro USB adapterrel pedig még gyorsabban tehetjük meg ugyanezt. Az egyszerű vezeték nélküli streamelés Bluetooth és NFC technológia révén történik, mely megfelelő alapot nyújt a telefonhívások kihangosításához is, a hívás befejeztével pedig azonnal visszatérhetünk zenéinkhez. 

SRS-X2 Vezeték nélküli hangsugárzó

Az SRS-X2 tökéletes társ akár kültéren is. Elég kicsi, hogy elférjen a kézben, ennek ellenére hangzása erőteljes. Nem kell kompromisszumot kötnünk a hangminőség terén a hangszóró kis mérete miatt, hiszen a Clear Audio+ technológia és a hangzásmód választás ebben a készülékben is megtalálható. A könnyű hordtáska révén a legjobb választás, ha a zenehallgatás élményét a szabadban szeretnénk átélni.

A vezeték nélküli zenehallgatást a Bluetooth technológia segíti, kompatibilis mobil eszközünket pedig egy érintéssel csatlakoztathatjuk az NFC-nek köszönhetően. A hangsugárzóba épített akkumulátor újratölthető micro USB kábellel és USB AC adapterrel, így akár 5 órán keresztül is megállás nélkül használható. Tökéletes választás, ha ki akarjuk vinni a kertbe, egy fesztiválra vagy csak pihenni a parkba.

SRS-X2

 

Az új SRS-X3 és az SRS-X2 hordozható vezeték nélküli hangszórók 2014 júliusától lesznek elérhetők Európában. A készülékek részletes specifikációját itt találod.

 

Vissza