Megújul a Skype iPhone alkalmazása

Czipperer Dia - 2014. június 11.

A Microsoft átkozmetikázta Skype iPhone alkalmazását, amely ötször gyorsabb lett, mint elődje. A 5.0-ás verzió számos más újdonsággal karöltve jövő héten érkezik.

Számos funkcióval fűszerezve érkezik hamarosan a Skype új iPhone applikációja, az 5.0-ás verzió. A Microsoft hétfőn jelentette be, hogy az új app ötször gyorsabb lesz és továbbfejlesztett csoportos chat funkcióval, valamint jobb navigációval és eszközök közti szinkronizálással érkezik. 

A Skype elmondása szerit a cél az volt, hogy az iOS felhasználói élmény a Windows Phone és az Android appokéhoz hasonló legyen. A megújult alkalmazás ezáltal sokkal gyorsabb és gördülékenyebb csevegést tesz majd lehetővé.

Az értesítési rendszer is teljesen megújult. A különböző eszközök közti szinkronizálást fejlesztették oly módon, hogy akár PC-n, Xboxon vagy táblagépen használjuk a Skype-ot, az ott megkapott üzenetek automatikusan olvasottként szinkronizálódnak az iPhone alkalmazásra is. Ha pedig valaki offline, ugyanúgy megkapja az üzeneteket, képeket, amint bejelentkezik a programba.

 

 

Az alkalmazás a jövő héten lesz elérhető az iPhone felhasználók számára. A vállalat blogposztjában azt is bejelentette, hogy a továbbfejlesztett iPad applikáción is dolgoznak már.

 

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza