A legjobb hordozható Bluetooth hangszóró – UE BOOM

Czipperer Dia - 2014. július 7.

Bárhová magunkkal vihetjük, és jó minőségű hangzást is garantál az UE BOOM bluetoothos hangszóró. Ráadásul jó üzemidővel rendelkezik, és még a vizet is bírja a kütyü.

Számos olyan helyzet adódik életünkben, amikor nem tudunk áramforráshoz csatlakozni, de jó lenne élvezni a minőségi zenehallgatás élményét. A Logitech tulajdonában lévő UE egy hasznos és dizájnos Bluetooth hangszórót készített, amely a The Verge szerint kategóriájában méltó a „legjobb” minősítésre.

Az UE BOOM névre keresztelt eszköz a hang tekintetében több középmagasat és basszust garantál egy átlagos eszköznél, melyek kialakításának köszönhetően minden irányból áramlanak, A hangzásvilágot pedig finomhangolhatunk a hozzá tartozó alkalmazással. Vezetékekre sincs szükség, hiszen Bluetooth kapcsolaton keresztül párosítható az eszközökkel. A vezeték nélküli kapcsolat hatótávolsága több mint tíz méter (10,67), így elég, ha csak a vezérlőeszköz van a kezünk ügyében, amellyel – a hozzá tartozó alkalmazással – könnyen kezelhető.

Szerencsére üzemideje is sokkal jobb, mint egy hagyományos eszközé, így egy egész buli alatt szolgáltatni a talpalávalót: akár 16 órán keresztül rendelkezésünkre áll. Ha pedig mégis töltésre szorulna, micro USB kábel segítségével csatlakoztatható az adott eszközhöz.

 

 

A hangszóró számos színkombinációban elérhető 299 dolláros áron. A hozzá tartozó alkalmazás Android és iOS rendszerű készülékekre letölthető a Google Play áruházban és az App Store-ban.

 

 

Forrás: TheVerge.com; Képek: ultimateears.com, investgazeta.net

Vissza