Teljesítményjavító frissítés Galaxy S5-re

Farkas Norman - 2014. július 24.

A Samsung egy új szoftverfrissítést adott ki idei zászlóshajójához, melynek terjesztése máris kezdetét vette Angliában és Kelet-Európában. A mintegy 200 megabájt méretű frissítés kizárólag arra született, hogy felturbózza a Galaxy S5 rendszersebességét.

Új szoftverfrissítés vált elérhetővé a Samsung csúcsmoldelljére, a Galaxy S5-re. A viszonylag méretes update nem tartalmaz új funkciókat, csupán annyi szerepel hivatalos leírásában, hogy felgyorsítja a rendszer sebességét, azaz telepítése után gyorsabbá válik a készülék.

A XXU1ANG2 jelű frissítésről érdemes tudni, hogy kifejezetten a Galaxy S5 európai kiadásához (SM-G900F típus) készült és egy 194, illetve egy 1 megabájtos részből épül fel, így telepítése is kétlépcsős. Először a nagyobb, majd kisebb szeletet kell felinstallálni. A telepítés után az Android rendszer verziója 4.4.2 KitKat marad.

Mivel az update már tegnap óta elérhető Angliában és Kelet-Európában, néhány felhasználói visszajelzés is érkezett már róla, melyek szerint érezhetően gyorsult a működési sebesség, reszponzívabb lett a rendszer és pontosabb az ujjlenyomat-olvasó a telepítése után.

Elméletileg már Magyarországon is elérhető a frissítés, ezért érdemes ellenőrizned a készüléked szoftverfrissítés menüpontját, ha a Galaxy S5-tulajdonosok táborába tartozol.

 

 


 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza