Android L frissítést kapnak a Moto mobilok

Farkas Norman - 2014. július 8.

A Motorola ügyfélszolgálatától származik az infó, miszerint megjelenése után a Moto G és Moto X készülékekre is elérhető lesz szoftverfrissítés formájában az Android L.

A magas fokú testreszabhatóságáról ismert Moto X és a kiemelkedő ár/érték aránnyal bíró Moto G sem okozott eddig csalódást a frissítések frontján, és jelenleg mindkét modellen az Android friss verziója, a KitKat fut. Az új infók szerint a helyzet továbbra sem fog romlani, s az Android L is eljut a készülékek fedélzetére.

A Motorola ügyfélszolgálatos munkatársa, Kristina árulta el az érdeklődő John Doe-nak, hogy a Moto X és a Moto G is részesül Android L rendszerfrissítésben, persze csak azután, hogy elkészült az új rendszer végleges verziója és hivatalosan elérhető lesz. Ami a belépőszintű Moto E készüléket illeti, – ami már a Lenovo „uralma” alatt jelent meg – egyelőre nincs infó a frissítéséről, de ha figyelembe vesszük, hogy eleve az Android KitKat köré épül és azzal került piacra, valószínűsíthetjük, hogy frissül majd Android L-re.

 

 

Jó látni, hogy egyre több gyártó nyilatkozik arról, hogy készülékeit nem hagyangolja el és gondoskodik arról, hogy megkapják az új Android frissítéseket. Először a HTC jelentette be az Android L érkezését a One sorozat tagjaira, néhány órával az új rendszer bemutatója után.



 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza