Digitális „tetoválás” a Moto X kényelmes feloldásához [Videó]

Farkas Norman - 2014. július 28.

A Motorola egy új lehetőséget kínál a Moto X tulajdonosoknak készülékük kijelzőjének kényelmes és egyben látványos feloldására egy digitális „tetoválás” képében, ami lényegében egy NFC-s matrica.

A Lenovo kezében lévő amerikai gyártó egy új megoldással rukkolt elő, amely megkönnyítheti a Moto X tulajdonosok mindennapjait: a VivaLnk nevű céggel karöltve egy testünkre ragasztható digitális „tetoválást” alkotott, amely a készülék hátlapjához érintve feloldja annak lezárt kijelzőjét. Így gombnyomás és bármilyen egyéb trükk nélkül, csupán egyetlen érintéssel használatba vehetjük a mobilt.

A hasznos kis kiegészítő igazából nem is tetoválás, hanem egy NFC-s matrica, amit felhelyezésétől számítva 5 napig viselhetünk testünkön anélkül, hogy bármi baja esne, például zuhanyozni is elmehetünk vele.

 

 

Így működik a digitális tetoválás -- az animgif megtekintéséhez kattints a képre.

 

Az egyesek szerint mutatós, mások szerint viszont csúnyácska cucc használata főként azok számára lehet vonzó, akik szeretik jelszóval vagy mintával lezárni okostelefonjukat, hogy a kíváncsiskodók, vagy – ne adj isten – a tolvajok dolgát megnehezítsék, viszont magukat szívesen megkímélnék a kódbeírás vagy mintahúzogatás maceráitól.

 

 

A VivaLnk 10 dollárt kér el egy 50 napra elegendő, 10 matricát tartalmazó csomagért. Ha tehát valaki egész évre fel kíván tankolni az értékes másodpercek megtakarítását lehetővé tévő kiegészítőből, 80 dollárért kell bevásárolnia belőle.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza