Október végén Magyarországra érkeznek az új iPhone-ok

Kütyü Magazin - 2014. október 14.

Az Apple és a Telekom hivatalosan is bejelentette, hogy a hónap végén, egészen pontosan október 31-én éjfélkor megkezdi az iPhone 6 és iPhone 6 Plus forgalmazását Magyarországon.

Már a magyar felhasználóknak sem kell sokáig várniuk, ugyanis az Apple bejelentése szerint újabb nevekkel bővül az iPhone 6 és 6 Plus modelleket árusító országok köre. Október végéig összesen 36 ország csatalkozik a sorba, köztük hazánk is.

A Magyar Telekom pedig hivatalosan is bejelentette, hogy október 31-én, pénteken 0 óra 1 perckor megkezdi az iPhone 6 és iPhone 6 Plus értékesítését, amelyek az iPhone történetének eddigi legnagyobb előrelépését testesítik meg.

A Telekom külön szeretné ügyfelei figyelmét  felhívni arra, hogy az iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékek már október 24-én 0.01 perctől előrendelhetők a Telekom honlapján.

Frissítés: A Vodafone is bejelentette, hogy ezen a napon az ő kínálatukban is kaphatók lesznek a mobilok, valamint azt is közölték, hogy lesz előregisztráció és lehetőség az előrendelésre is, bár hivatalos tájékoztatást ennek részleteiről még nem adtak.

 

Vissza