Ajándék 4K filmek a Sony 4K Ultra HD TV készülékek mellé

Kütyü Magazin - 2014. november 7.

Ha most vásárolsz televíziókészüléket a promócióban résztvevő 2014-es Sony BRAVIA 4K Ultra HD modellek közül, öt 4K filmet kapsz ajándékba. Tíz hollywoodi kasszasiker közül választhatsz ki az öt kedvencet, amelyeket lenyűgöző 4K felbontásban nézhetsz meg otthonodban.

A vásárlást igazoló blokk ellenében a Sony honlapjáról megrendelhetők a filmek, amelyek hordozható merevlemezen érkeznek.
Ez a promóció is bizonyítja, hogy a 4K tartalmak megállíthatatlanul törnek előre, hiszen 4K minőségű filmek már az Amazonon is elérhetőek.

Ilyen pofás kis külső merevlemezen kapják az ajándék filmeket a vásárlók

 

A választható tíz film között több klasszikus és kortárs BAFTA és Oscar-díjas alkotás szerepel:

1.   A csodálatos Pókember
2.   A csodálatos Pókember 2.
3.   Pénzcsináló
4.   Fék nélkül
5.   Az emlékmás
6.   Salt ügynök
7.   Szellemirtók
8.   A Hazafi
9.   Föld inváziója - Csata: Los Angeles
10. Philips kapitány


A promóció 2014. október 31. és 2014. december 27-e között tart, és a filmcsomagot 2015. január 31-ig lehet igényelni. A kiválasztott filmeket 2015. szeptember 30-ig lehet letölteni, és 2016. szeptember 30-ig lehet nézni őket.

A Sony 4K TV sorozatának legújabb modellje, a BRAVIA S90 is részt vesz a promócióban. A 75”-os és 65”-os méretben is elérhető ívelt televízión csodálatosan mutatnak a 4K tartalmak. A továbbfejlesztett képtechnológiának köszönhetően minden tartalom lenyűgözően élethű, kristálytiszta és világos. Az új 4.2 csatornás Multi-angle Live Speaker rendszer különálló meghajtó egységeket használ a tökéletes térhatás érdekében.


További információ a Sony 4K Ultra HD TV-kről a http://4k.sony.hu/ honlapon található.

 

 

 

Vissza