Ívelt 4K Ultra HD televízió a Sonytól – BRAVIA S90

Kütyü Magazin - 2014. augusztus 7.

A Sony bejelentette a BRAVIA termékcsaládjának legújabb tagját az ívelt S90 4K Ultra HD televízió képében, amely lenyűgöző kialakításával is hozzájárul a felhőtlen szórakozás élményéhez.

Kétfajta méretben, 75”-os és 65”-os kivitelben is elérhető a Sony új, ívelt kialakítású tévéje, a BRAVIA S90. Vékony, finoman kontúrozott kijelzője elképesztően élethű és természetes 4K képet eredményez, melynek felbontása a Full HD négyszerese. A kijelző precízen tervezett íveinek köszönhetően a nézők az események középpontjában érezhetik magukat, miközben mindannyian kényelmesen élvezhetik az élethű látványt.

A Sony továbbfejlesztett képtechnológiának köszönhetően kedvenc tartalmaikat lenyűgöző élességben és valósághűen élvezhetik a filmek, sportok, drámák rajongói.

Páratlan képek, tökéletes ívek

A TRILUMINOS kijelző élethű piros, zöld és kék színeket ad vissza. A kiterjesztett Dynamic Range  intelligens módon kijavítja a túl világos vagy éppen túl sötét színeket. A Sony 4K X-Reality PRO technológia felskálázza a hagyományos televízió adásokat és a Blu-ray filmeket, így hihetetlen részletességgel élvezhetjük kedvenc műsorainkat. Az S90 ugyanazt a képminőséget nyújtja, mint az elismert Sony X9 4K TV.

 

 

Magával ragadó többcsatornás hangzás

Az S90-ben most először mutatkozik be a Sony 4.2 csatornás Multi-angle Live Speaker rendszere, amely különálló meghajtó egységeket használ a bal és jobb oldali, valamint a surround csatornákhoz, a tökéletes térhatás érdekében. A ClearAudio+ Discrete Processing funkció megtartja az eredeti többcsatornás hangzást, kiemelkedő tisztasággal és részletességgel.

A televízióban található két mélyhangszóró garantálja a gazdag és erőteljes basszusokat.

Ha még több basszushangra lenne szükség, akkor a csomagban található SWF-BR100B típusú fényes fekete színű vezeték nélküli mélysugárzónak köszönhetően tökéletesíthetjük a hangélményt. A világos tónusokat kedvelők számára a fehér színű SWF-BR100 típusú vezeték nélküli mélysugárzót ajánlja a gyártó.

 

A Sony BRAVIA S90 főbb jellemzői

Kijelző mérete:

75” (KD-75S9005B) / 65” (KD-65S9005B)

Felbontás:

4K (3840x2160)

Képfeldolgozó:

4K X-Reality PRO

Szín

TRILUMINOS kijelző

Fényerő és kontraszt:

X-tended Dynamic Range

Motionflow:

Motionflow XR800Hz

Hangszórók:

4.2ch Multi-angle Live Speaker Discrete Processing technológiával

Egy gombnyomásos szórakozás:

Gyors indítás és visszajátszás; közvetlen hozzáférés az új felhasználói felülethez; intuitív irányítás az egy gombnyomásos távirányítóval

Felhasználói élmény:

Social Viewing; Live Football mód; Egy-érintéses tükrözés; Képek megosztása

3D:

Igen (2 db szemüveg jár a tv-hez)

Skype kamera és mikrofon:

Beépített

Vezeték nélküli mélysugárzó:

SWF-BR100B – fekete színű / hozzá tartozik

(Kapható külön az SWF-BR100 – fehér színű)

Egy gombnyomásos távirányító:

Igen

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kulcsszavak: BRAVIA, ívelt, TV, UHD, Sony
Vissza