Kezelhetőbb lesz a Facebook üzenőfala mobilon [Videó]

Czipperer Dia - 2014. november 12.

Megújul a Facebook mobilalkalmazása. A vállalat több funkciót adott a mobilalkalmazás üzenőfalának személyre szabásához, így a jövőben jóval egyszerűbb lesz majd a magunk szájíze szerint alakítani, mint korábban.

A Facebook üzenőfalán a jövőben csak azok a bejegyzések lesznek csak láthatók, melyekről a felhasználó is úgy dönt, valóban szeretné látni. Egy frissítésnek köszönhetően ugyanis könnyebben megszabadulhat a nem kívánt posztoktól, ismerősöktől.

Az újítás abban áll, hogy a posztok jobb felső sarkában nem csak az jelenik majd meg, hogy egyes tartalmakat valaki nem kíván látni, hanem itt le is iratkozhat az adott user, vagyis eldöntheti, hogy a jövőben követi-e vagy sem az illetőt. Illetve, ha ez túl drasztikusnak tűnik, úgy is dönthet valaki, hogy az adott ismerőstől kevesebb posztot szeretne látni.
 


Van egy külön lista is, ahol megnézhető kit követ és nem követ a felhasználó, mindez pedig egy érintéssel könnyen módosítható. A Facebook a Vimeón egy videót is közzétett arról, mindez hogyan működik majd a gyakorlatban.

 

 

 

Forrás: wearesocialmedia.gr

 

Vissza