A legtöbb Nexus megkapta a Lollipop frissítést

Czipperer Dia - 2014. november 14.

A Nexus telefonok és táblagépek tulajdonosai világszerte megkapták az Android 5.0 Lollipop frissítést készülékükre, csatlakozva ezzel a két új taghoz, a Nexus 6-hoz és 9-hez a sorba, akik már az 5.0-val a fedélzetükön debütáltak.

Örülhetnek a Nexus 5, valamint mindkét generációs Nexus 7 tulajdonosok, és persze a Nexus 10 felhasználók is, hiszen készülékeik megkapják fedélzetükre az Android 5.0 Lollipop frissítést.

Mint arról már korábban is írtunk, november 3-ára jósolták a Nexus eszközök Android 5.0-ás frissítését, ám még egy hetet kellett várniuk a felhasználóknak. Mivel a Google nem adott meg pontos dátumot, csak nem hivatalos forrásokra lehetett hagyatkozni ezen a téren. Az utolsó becslés helytállónak bizonyult, hiszen november 12-én valóban megérkezett az update. Egyedül a Nexus 4 maradt ki a sorból.
 



A Google a Nexus 4 kapcsán úgy nyilatkozott, ez az eszköz is megkapja majd a fedélzetére a legújabb Android verziót, ám csak egy későbbi alkalommal.

Ha valaki mobilszolgáltatón keresztül vásárolta készülékét, annak még kicsit várnia kell a frissítésre, hiszen az egyes szolgáltatót további teszteket végeznek, mielőtt kiadnák a telefonokra a friss verziót.

Ha kíváncsi vagy, milyen újdonságokat tartogat a legfrissebb Android verzió, olvasd el korábbi cikkünket a témában: Nyalóka a színen – megérkezett az Android Lollipop.

 

Forrás: Fudzilla.com; Kép: androidcentral.com

Vissza