Megérkeztek az IBM-Apple együttműködés első gyümölcsei

Kütyü Magazin - 2014. december 11.

Az IBM és az Apple kiadták az első MobileFirst üzleti alkalmazásokat iOS platformra. Az újdonságok a két tech-óriás júliusban kötött megállapodásának első gyümölcsei.

Az Apple és az IBM júliusban fogott össze, hogy közös erővel alkossanak mobil megáldásokat az vállalati ügyfelek számára. Most megjelentek a frigy első eredményei iOS alkalmazások formájában. Az úttörő MobileFirst szoftvereket a bankok, kereskedelmi vállalkozások, biztosítók, telekommunikációs cégek, légitársaságok és pénzintézetek, valamint a kormányszféra számára érhetők el. Az első ügyfelek között olyan ismert neveket láthatunk, mint a Citi, az Air Canada, a Sprint és a Banorte.

Az Apple mobil rendszerén futó szuperbiztonságos MobileFirst appok beágyazott elemzést kínálnak és az adott vállalat igényeire szabhatók. A szoftverek kezelése és frissítése az IBM felhőszolgáltatásai révén történhet, amely hatékony védelmet kínál az illetéktelenek hozzáférésével szemben.

Az IBM MobileFirst alkalmazások köre várhatóan 2015-ben tovább fog bővülni, az ügyfeleknek addig is be kell érniük a jelenlegi felhozatallal.

 


 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza